Azi tecnológica – Mozilla Labs Geode, un capac pentru Firefox geolocation

Mozilla Labs GeodeMozilla a prezentat noul său proiect numit Geode, în special plug-in-ul a lansat o serie care vor fi incluse în versiunile viitoare ale browser-ul Firefox de la 3.1 şi care vine să ne dea posibilitatea de a geolocalizarnos, în orice moment. Geode intenţionează să facă hibrid, folosind un sistem bazat pe triangulaţie Internet WI-FI, de IP de identificare şi de un nou standard dezvoltat de W3C care permite geolocation prin web. Totul, dar nu de a recurge la orice fel de convenţionale de poziţionare tehnologie ca standard GPS.

Geode, după cum aţi spus, parte a punerii în aplicare a «geolocation W3C specificatia», care este un standard de faptul că, o dată pusă în aplicare universal, va permite site-uri Web pentru a oferi servicii şi conţinutul geolocation în termen de orice browser. De asemenea, oferă posibilitatea de a lasa utilizatorul decide cum doriţi să fie identificate de către sistem.

Având în vedere că una dintre cele mai mari aplicaţii de acest tip de servicii sunt terminale mobile de la Mozilla au gândit deja de acesta, inclusiv în versiunea alfa a Fennec, browser-ul de pariuri de viitor pentru dispozitive mobile care sunt încă în curs de dezvoltare acum.

Există deja unele servicii care au anunţat sprijinul pentru Geode, cum ar fi Pownce, Fire Eagle de la Yahoo!, Dopplr, sau Dipity. Este rămâne de văzut dacă el devine cu adevărat de răspândită, primeşte soportte a majore de servicii Web şi de stabilire doar în geolocation teme de referinţă în această lume tot mai omniprezente, mai versatil, mai dinamic … mai multe mobil.

Urmăriţi | despuesdegoogle
Mai multe informatii | FayerWayer | TechCrunch
Descarca | Mozilla Labs Geode

Deja un comentario